Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix 2019 – vilka filmer läggs till och vilka utgår?

Datum: 11/06/2019 | Inga kommentarer xad

Foto: Unsplash

Netflix är idag världens i särklass mest populära streamingtjänst av serier och filmer. Varje år tillkommer mängder av sprillans nya titlar tillsammans med klassiska sådana, samtidigt som andra titlar av serier och film också tas bort kontinuerligt. Det finns flera bakomliggande faktorer, vanligt är att licenser och tillstånd att sända vissa produktioner helt enkelt löper ut. Vi har tagit fram förstoringsglaset för att undersöka vad som lanseras och försvinner bland Netflixs ordentligt stora utbud. Vi kan redan nu avslöja att mängder av favorittitlar väntar runt hörnet, redan under juni. Läs vidare för att spana in spännande nyheter och bortfall för Netflix år 2019!

Ett fåtal serier och filmer faller bort

Låt oss spara det bästa till sist, och börja med de lite sämre nyheterna. Eftersom licenser och tillstånd ibland löper ut, faller varje år ett antal titlar bort från streamingtjänstens utbud av nöje. Det är förstås himla tråkigt! För år 2019 är det lyckligtvis inte allt för många filmer och serier som försvinner, det självklart till tittarnas stora förtjusning. Båda filmerna i Kill Bill-serien samt Guardians of the Galaxy är två filmer som utgår. En annan klassiker som tyvärr får lämna är Apocalypse Now, av Francis Ford Coppola från 1979. Notera att juni är den sista månaden att kolla på de produktioner som inte längre kommer att inkluderas av tjänsten, så se till att ta en sista titt på favoriterna nämnda ovan, innan det är för sent!

Mängder av nyheter släpps under juni 2019

Under juni år 2019 kommer ett stort antal nya filmer samt sprillans nya säsonger av populära serier att lanseras på Netflix.com. Så gott som varje dag kommer nytillskott släppas! Förväntningarna är skyhöga och lyckan är stor – många tittare har väntat på nylanseringarna i evigheter och skulle säkerligen kunna likna den exalterade känslan vid att vinna stor lotto jackpott. Men låt oss nu inte snöa in oss på snack om spel och jackpott, utan istället fortsätta med att spana in vad som är nytt för juni 2019. Några av topptitlarna är säsong 5 av Black Mirror, säsong 5 av Marvel’s Jessica Jones och Netflixfilmen I Am Mother. Kollar vi på produktioner som inte hör till in-house filmen, syns oscars-vinnande Spider-Man: Inte the Sprider-Verse samt Christopher Nolan’s Batman triologi, Batman Begins och The Dark Knight. En serie som många längtat efter är den 15:e säsongen av Grey´s Anatomy, som (passande nog) släpps 15 juni.

Ett annat intressant inslag är Kakegurui, en japansk anime-inspirerad produktion som utspelar sig på en privatskola där elevernas sociala status bestäms utefter deras prestationer i diverse olika spel. Vi kan hoppas att de medverkande ror hem jackpotten! Serien streamades föregående år med stor framgång och förväntningar inför uppföljaren är skyhöga. Helt klart värt att spana in om du roas av spel och japansk film.

Det var allt för nu! Under juni månad väntar alltså många spännande lanseringar varje dag, så håll utkik på Netflix för att streama nya filmer och säsonger av dina favoritserier. Ha så kul!    Skriv kommentar