Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Det senaste inom svensk livesport, här hos FlixFilmer

Datum: 20/08/2020 | Inga kommentarer xad

Världen ser annorlunda ut på många håll just nu och alla branscher jobbar för att hitta nya lösningar. Som tur är har sportvärlden sett till att få igång sina säsonger och ligor igen. Här uppdaterar vi er om det senaste inom svenska livesportsevenemang – läs bara vidare!

Svensk fotboll håller hårt i näten 

Vi kan inte gärna presentera kommande evenemang utan att ta upp våra kämpar inom svensk fotboll. Många matcher går av stapeln utan någon publik på plats. Det betyder som tur är inte att vi som vill sitta hemma och betta måste missa allt det roliga. Flera streamingtjänster som ViaPlay och Dplay sänder nämligen matcherna live, precis som vanligt.

Håll ett öga på allsvenskan

Allsvenskan går av stapeln som vanligt i år, men utan någon publik vid matcherna. Det innebär att du –just du! – alltid kommer hamna på första parkett, om du väljer att streama matchen. Ingen annan, utom kanske domaren, kommer ha bättre uppsikt över spelet än du.

Håll koll på bland annat hur det går för Sirius mot Helsingborg, och vilka av Elfsborg och Falkenberg som går segrande ur de kommande matcherna.

Kom också ihåg att du hur lätt som helst kan lägga en satsning på bland annat vem som vinner, gör flest mål eller får flest utvisningar hos sajter som comeon Sverige. Finns det egentligen något bättre sätt att bevisa för alla runt om att du verkligen har bäst koll på sporten, än genom att vinna ett vad?

Superettan rullar in 

Superettan går inte heller att stoppa. I skrivande stund är vi inne på matchdag 12. Vi har bland annat fått se Trelleborg ta hem segern mot Västerås SK och framför oss har vi flera riktigt spännande upplägg. Glöm inte bort att titta förbi din bästa streamingtjänst när det är dags, eller att sätta på TV:n i tid.

Försäsongen i Hockey – iskalla puckar på ingång 

Vi fick helt nyligen se Oskarshamn svepa in de vinnande puckarna i mål mot Linköping. Som tur är för Linköpings fans så var det bara en träningsmatch. Ändå gav den många av oss riktig mersmak med både lite fulspel och riktiga praktuppvisningar av fantastisk taktik. Det bådar otroligt gott för den kommande svenska ishockeysäsongen.

Redan nu kan du börja ta pulsen på lagen i försäsongen till SHL. Genom att göra det får du de bästa förutsättningarna att klå oddsen och dra in din egen vinst på matchdagarna – oavsett hur det går för det lag du hejar på.

Dags för trav och V75 

Ser du allra helst att deltagarna i en sport har fyra ben? Då har du tur! Snart sätter nämligen V75 igång och flera av de svenska aktörerna rustar upp för en riktigt bra tävlingssäsong. Vi vill inte nämna några namn, men det verkar som att exempelvis Tingsryd har bestämt sig för att satsa på en ännu större bana. Kanske bör vi hålla lite extra koll på just dem i år?

Precis som andra livesporter i Sverige så är det lätt att hänga med i svängarna på travbanan. Tävlingarna sänds nämligen live på de flesta sportinriktade streamingtjänster!

Innebandyn studsar tillbaka

Håll koll hos comeon Sverige för att kunna förbereda dig för de allra bästa Innebandymatcherna som snart kickar igång. Hos dem kan du se exakta klockslag och lag, samt alla alternativ du har inför ditt bettande.

Det kan kännas långt bort med november och december. Det är nämligen först då som några av de största turneringarna avgörs inom innebandyn. Tänk samtidigt på hur snabbt tiden brukar rulla iväg när du måste hålla koll på flera matcher inom olika sporter varje dag. Förhoppningsvis är det jul och ledighet igen innan du hinner säga ”vem vann egentligen?”.

Kom tillbaka till FlixFilmer för att få veta mer! 

Glöm inte bort att kika in här lite då och då. Vi håller er uppdaterade om allt ifrån nya avsnitt i dina favoritserier till vilka sportevenemang som du bör hålla koll på i veckorna.

     Skriv kommentar