Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Nyheter på Netflix Sverige (Vecka 37)

Datum: 18/09/2017 | Inga kommentarer

Varje vecka kommer det nya filmer och serier på Netflix Sverige och under den senaste veckan har följande titlar lagts till:

American Vandal
Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket
Click for Murder
Falling
Fängslad: Historien om Kalief Browder

First They Killed My Father
Foo Fighters: Back and Forth
Heroin(e)
Jeff Dunham: Relative Disaster
Jessica Darling’s It List

Läs hela artikeln…Netflix knycker rättigheterna till långfilm om massakern på Utøya

Datum: 15/09/2017 | Inga kommentarer

Det är väldigt få som inte minns den dödliga dagen år 2011 där Anders Behring Breivik gick amok på den norska ön Utøya och mördade 67 unga människor.

Nu har Netflix emellertid ingått ett samarbete med den erkända amerikanska regissören Paul Greengrass om att göra en långfilm om den fruktansvärda händelsen.

Det skriver den amerikanska tidningen Deadline.

Paul Greengrass är bland annat känd för Matt Damon-filmerna Jason Bourne, The Bourne Supremacy, The Bourne Ultimatum, samt Captain Phillips, som har Tom Hanks i huvudrollen.

Trots att regissören är amerikansk kommer filmen göras med lokala skådespelare och filmen kommer troligen vara på norska.

Läs hela artikeln…
‘Stranger Things’ förväntas bli fyra säsonger

Datum: 13/09/2017 | Inga kommentarer

Även om säsong 2 ännu inte har haft premiär och en tredje ännu inte officiellt bekräftats av Netflix, så antyder skaparna av Netflix-hitserien ‘Stranger Things’ att serien kan bli på hela fyra säsonger.

Det berättar skaparna Matt och Ross Duffer i en intervju med New York Magazine.

– “Vi tänker att det här kommer vara på fyra säsonger och sen är det slut,” säger Ross Duffer till magasinet.

Netflix har ännu inte officiellt bekräftat att det kommer en tredje säsong av ‘Stranger Things’ – trots att flera medier rapporterat det – och streamingtjänsten kommer därmed inte heller uttala sig om de framtida planerna för serien.

Läs hela artikeln…Nyheter på Netflix Sverige (Vecka 36)

Datum: 11/09/2017 | Inga kommentarer

Här under har vi samlat en lista över de nyaste filmerna och serierna på Netflix, däribland Alice in Wonderland, Finding Nemo, Creed, The Electric Horseman, The Expanse (S2) och BoJack Horseman (S4).

Här under kan du se alla nyheter;

#Realityhigh
Alice in Wonderland
Apaches
BoJack Horseman
Carrie Pilby

Creed
Finding Nemo
Fire Chasers
Greenhouse Academy
Marc Maron: Too Real

Läs hela artikeln…Tecknade serien ‘The Umbrella Academy’ blir Netflix-serie

Datum: 08/09/2017 | Inga kommentarer

Streamingtjänsten Netflix har precis meddelat att den tecknade serien ‘The Umbrella Academy’, som är skriven av My Chemical Romance-sångaren Gerard Way och illustrerad av Gabriel Bá, kommer som serie hos Netflix.

Serien blir på 10 avsnitt och får premiär på Netflix Sverige under 2018.

Tecknade serien ‘The Umbrella Academy’ handlar om en grupp dysfunktionella och fjärmade superhjältar– The Monocle, Spaceboy, The Kraken, The Rumor, The Séance, Number Five, The Horror, och The White Violin – som kämpar för att rädda världen och lösa mordgåtan på deras fars mystiska dödsfall medan de kämpar med sina personligheter och förmågor.

Historien i den tecknade serien utspelas utifrån två böcker; Apocalypse Suite och Dallas, på vars sex avsnitt. Det framgår dock inte av pressmeddelandet om seriens 10 episoder kommer sträcka sig över en hel bok eller serie.

Läs hela artikeln…