Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Nyheter på Netflix Sverige (Vecka 16)

Datum: 23/04/2018 | Inga kommentarer

Se vilka nya filmer och serier som har tillkommit på Netflix under den senaste veckan;

12 Monkeys (S2)
Aggretsuko (S1)
Ainori Love Wagon: Asian Journey (S1)
Beyond Skyline
Charité (S1)

Denial
Dope (S2)
Dude
Flipped
Kodachrome

Läs hela artikeln…Hitta fel på Netflix och bli belönad

Datum: 21/04/2018 | Inga kommentarer

Om du har koll på de tekniska färdigheterna så ger Netflix dig nu möjligheten att utnyttja din kompetens och samtidigt fylla på plånboken. Streamingtjänsten har nämligen offentliggjort sitt så kallade “Bug Bounty Program”.

Det innebär att om man hittar ett fel på Netflix, som kan utgöra en säkerhetsrisk, så kan man kontakta tjänsten som sedan betalar ut en belöning om risken anses vara allvarlig.

Netflix har fram tills nu betalat ut upp till $15 000 för ett allvarligt säkerhetsproblem, men annars ligger den genomsnittliga utbetalningen på $1000.

Innan de flesta får dollartecken i ögonen så bör det nämnas att de inrapporterade felen och bristerna måste som nämnt utgöra en säkerhetsrisk, och därmed kommer mindre tekniska problem såsom brist på undertexter, felaktiga bilder, saknade säsonger och fel i hemsideslayouten och liknande inte att belönas.

Läs hela artikeln…
Formel 1 får en ny hemmabana hos Netflix

Datum: 18/04/2018 | Inga kommentarer

Den högsta klassen när det gäller motorsport, Formel 1 (F1), och streamingtjänsten Netflix har ingått ett nytt samarbete om att skapa en dokumentärserie om motorsportens 2018 FIA Formula 1 World Championship. Serien, som ännu inte har något namn, kommer att ha premiär i början av 2019.

Det har Formel 1 gått ut med på sin hemsida.

Denna Netflix-serie blir den första som verkligen går på djupet när det gäller motorsporten och låter tittarna komma med in i cockpiten, paddocken och några av Formel 1-förarnas liv. Serien kommer att få exklusiv tillgång till några av världens snabbaste förare, stallens huvudpersoner och ägare samt Formel 1s eget ledningsteam.

Netflix har beställt 10 avsnitt, som kommer att avslöja den intensiva kampen med hjärtat och själen samt framtiden för denna multimiljardindustri.

Läs hela artikeln…Nyheter på Netflix Sverige (Vecka 15)

Datum: 16/04/2018 | Inga kommentarer

Varje vecka kommer det nya filmer och serier på Netflix Sverige och under den senaste veckan har följande titlar lagts till:

Barbie & Her Sisters in a Pony Tale
Barbie Fairytopia: Mermaidia
Barbie in Princess Power
Barbie Mariposa & the Fairy Princess
Bonus Family (S1)

Carteristas
Chef’s Table (S4)
Come Sunday
Eddie Murphy: Delirious
Four Seasons in Havana (S1)

Läs hela artikeln…Netflix förnyar ”Black Mirror” med säsong 5

Datum: 14/04/2018 | Inga kommentarer

Streamingtjänsten Netflix kan idag avslöja att den rosade och futuristiska antologiserien ”Black Mirror”, som oftast bjuder på teknologiska utmaningar, återkommer med en helt ny säsong.

Det avslöjar Netflix i ett inlägg på Twitter, som kan ses nedan.

Det är mycket sparsamt med information om säsong 5 av ”Black Mirror”, men klart är att upphovsmannen Charlie Brooker återkommer.

Antalet kommande avsnitt har heller inte avslöjats, men de senaste två säsongerna har bestått av sex avsnitt vardera, medan säsong 1 och 2 endast bestod av tre avsnitt.

Det var från början meningen att säsong 3 och 4 skulle utgöra en enda säsong, men streamingtjänsten valde som bekant att dela upp den. Därför kan man förmoda att den nya femte säsongen också kommer att bestå av sex avsnitt.

Läs hela artikeln…