Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Ben Stiller kastar sig över ny Netflix-film; The Eggplant Emoji

Datum: 22/02/2017 | Inga kommentarer

Den amerikanska komikern Ben Stiller och skaparna av komediserien Workaholics har kastat sig ut i ett nytt Netflixprojekt helst ska kulmineras i filmen; The Eggplant Emoji.

Det skriver The Hollywood Reporter.

Filmen, som ska vara i samma stil som Superbad med en massa galna situationer och ohyfsade dialoger handlar om en pojke som vid ett tillfälle får sin penis avskuren när han är på campingsemester med vännerna. Härefter börjar den vilda jakten på att rädda kroppsdelen innan det är för sent.

Titeln; The Eggplant Emoji, refererar naturligtvis till den välkända emojin, som vid ett första ögonkast kan likna en penis.

Läs hela artikeln…Nytt på Netflix Sverige (Vecka 7)

Datum: 20/02/2017 | 1 kommentar

Varje vecka kommer det nya filmer och serier på Netflix Sverige och under den senaste veckan har följande titlar lagts till:

A Heavy Heart
A Thousand Words
Aram, Aram
Break Up Club
Chef’s Table

Closer
Dragons: Race to the Edge
Gantz:O
Girlfriend’s Day
Katherine Ryan: In Trouble

Läs hela artikeln…
Arrested Development säsong 5 nära att bli verklighet

Datum: 17/02/2017 | Inga kommentarer

Det har sagts och skrivits mycket om Arrested Development säsong 5 de senaste åren och även om en av seriens skådespelare bekräftade i direktsänd tv under 2014 att serien kommer återkomma så har det varit sparsamt med information.

Nu är det dock äntligen framsteg i utvecklingen då producenten Brian Grazer nyligen uttalade sig till den amerikanska median Deadline att alla seriens skådespelare är redo att återkomma till serien och den slutgiltiga bekräftelsen är bara ett par veckor bort.

Därmed kan man se fram emot ett återseende med Jason Bateman, Michael Cera, Portia de Rossi, Jeffrey Tambor, Tony Hale, Will Arnett, David Cross och Alia Shawkat, som alla har bärande roller i Arrested Development.

Läs hela artikeln…Netflix la till över 1300 filmer och serier under 2016

Datum: 15/02/2017 | 2 kommentarer

Streamingtjänsten Netflix lägger hela tiden till timvis av ny underhållning i sitt utbud och under 2016 hade Netflix premiär på inte mindre än 1382 filmer och serier. Det betyder att det kom 3-4 nya titlar om dagen på Netflix Sverige.

Det viser en uträkning gjord av Flixfilmer.se, som håller ögonen på Netflix nyheter.

Antalet nyheter under 2016 var således väsentligt högre jämfört med tidigare år, då streamingtjänsten la till 955 nya filmer och serier under 2015 och 958 under 2014. Det betyder att det var fler än 400 titlar mer än det varit de tidigare åren.

Läs hela artikeln…Netflix: Så serieotrogna är svenska par

Datum: 14/02/2017 | Inga kommentarer

En ny otrohetsvåg sveper in över landet, men det är inte i sänghalmen vi bedrar varandra, utan i seriernas förlovade värld. Serieotrohet, alltså att se nästa avsnitt av en serie ni annars ser tillsammans, ses som ett rejält relationsbrott. Ändå blir beteendet allt vanligare hos svenskarna.

En ny undersökning från Netflix om tittarbeteende visar att hela 47% av de tillfrågade svenskarna någon gång har varit serieotrogna.

Varför är vi otrogna?
De flesta av oss planerar inte att vara otrogen, det liksom bara händer. Vi svenskar verkar dock vara några av de mest kalkylerande bedragarna i världen. 68% av svenskarna säger att de agerade impulsivt, medan snittet i resten av världen låg närmare 80%. Så, vad är det som får oss att vara serieotrogna? 45% av alla svenska bedragare uppger att ”de hade ett okontrollerbart sug efter att veta vad som händer härnäst” och 37% försökte skylla bort sitt snedsteg på att ”de är ett större fan av serien än sin partner”.

Läs hela artikeln…