Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Första teasern till dansk Netflix-serie; ‘The Rain’

Datum: 24/02/2018 | Inga kommentarer

Netflix har nyligen släppt första teaser-trailern till serien ‘The Rain’, som är den första danskspråkiga serien från den amerikanska streaminggiganten.

Klippet kan ses nederst i artikeln och serien får premiär i Sverige någon gång under våren 2018.

‘The Rain’ är en post-apokalyptisk serie om universiella teman som coming of age, den första kärleken, avundsjuka och överlevnad. Bedömt utifrån nedanstående teaser-trailer så är det på nytt tal om en kvalitetsproduktion från Netflix där Köpenhamns välkända gator ligger öde.

Serien, som är inspelad i Sverige och som tidigare nämnts är danskspråkig utspelar sig 10 år efter ett brutalt virus har utplånat den största delen av den skandinaviska befolkningen, där ett ungt syskonpar ger sig ut på en jakt efter säkerhet. Med enbart deras pappas noteringar om viruset och den nya världens faromoment som enda ledtråd, påbörjar de två syskonen en farofylld resa genom landet, där de ansluter sig till en grupp unga människor som också har överlevt viruset.

Läs hela artikeln…Netflix-filmen ‘Bright’ får en efterföljare

Datum: 22/02/2018 | Inga kommentarer

Det har varit rykten om det under de senaste dagarna, men nu har streamingtjänsten Netflix nyligen bekräftat att den miljondyra originalfilmen ‘Bright’ får en efterföljare.

Det bekräftar Netflix i ett pressmeddelande, samt med en video utskickad på sociala medier som kan ses nederst i artikeln.

‘Bright’, som är regisserad av David Ayer (Fury, Suicide Squad, Training Day) och har Will Smith (Bad Boys) och Joel Edgerton (Exodus: Gods and Kings) i huvudrollerna hade premiär den 22 december 2017 och har efterföljande blivit den mest sedda Netflixfilmen någonsin under den första veckan efter premiären och placerar sig som #1 över mest sedda film på Netflix i samtliga länder (190+ länder) sedan den kom ut.

Läs hela artikeln…
Nyheter på Netflix Sverige (Vecka 7)

Datum: 19/02/2018 | Inga kommentarer

Här under har vi samlat en lista över de nyaste filmerna och serierna på Netflix, däribland Chris Rock: Tamborine, Everything Sucks!, First Team: Juventus, The 5th Wave, Justice League Dark och The Smurfs 2.

Här under kan du se alla nyheter;

Batman and Harley Quinn
Brave Miss World
Chris Rock: Tamborine
Chrisley Knows Best
Cruising

Delhi Belly
Dhobi Ghat (Mumbai Diaries)
Dragons: Race to the Edge
Everything Sucks!
Extreme Measures

Läs hela artikeln…Nya Netflix-serier under 2018

Datum: 16/02/2018 | Inga kommentarer

Under nuvarande år kommer streamingtjänsten Netflix använda svimlande 50 miljarder svensaka kronor på att utvidga sitt sortiment av serier och filmer.

Netflix har redan meddelat att de under år 2018 kommer ha premiär på mer än 80 exklusiva och originalspelfilmer samt ett flertal nya serier och säsonger.

I denna artikel ger Flixfilmer dig en översikt över vilka nya Netflixserier och säsonger du kan se under 2018.

Listan är inte komplett då Netflix hela tiden offentliggör nya serier, men översikten kommer att uppdaterad löpande i takt med att det kommer nya serieannonseringar och premiärdatum.

Trots att listan vid nuvarande tidpunkt inte ger en komplett överblick över alla de Netflixserier som får premiär under 2018 så visar översikten att det kommer bli rikligt med underhållning att kasta sig över då mer än 70 serier och säsonger redan har offentliggjorts.

Läs hela artikeln…Nyheter på Netflix Sverige (Vecka 6)

Datum: 12/02/2018 | Inga kommentarer

Se vilka nya filmer och serier som har tillkommit på Netflix under den senaste veckan;

Chuggington
Elephant White
Emo the Musical
Fred Armisen: Standup For Drummers
Holy Camp!

My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman
Queer Eye
Seeing Allred
Sharknado 5
The Cloverfield Paradox

Läs hela artikeln…