Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Nyheter på Netflix Sverige (Vecka 46)

Datum: 20/11/2017 | Inga kommentarer

Här under har vi samlat en lista över de nyaste filmerna och serierna på Netflix, däribland Braveheart, Collateral Beauty, Down with Love, Evil Dead, Mudbound och The Punisher (S1).

Här under kan du se alla nyheter;

A Christmas Prince
Bad Ass
Braveheart
Chasing Trane: The John Coltrane Documentary
Collateral Beauty

DeRay Davis: How to Act Black
Down with Love
En chans til
Evil Dead
Healing

Läs hela artikeln…Netflix gör stop motion serie med älskad karaktär från Japan

Datum: 19/11/2017 | Inga kommentarer

Nyligen kunde streamingtjänsten Netflix annonsera i ett pressmeddelande att den första stopmotion serien med en av japans mest älskade karaktärer precis har fått grönt ljus och serien förväntas få premiär som en Netflix Original under våren 2019.

Det handlar om karaktären Rilakkuma, som är en mjuk nallebjörn som lever med den unga kvinnan Kaoru. Björnen gör inte så mycket: den älskar pannkakor, risomeletter, budding och dumplings medan Rilakkuma annars bara njuter av livet i lägenheten där de båda bor. I lägenheten finns det dock fler djur och Rilakkuma är således vän med fågeln Kiirotoiri och en annan liten vit björn vid namn Korilakkuma. Det underliga är dock att alla djuren dyker upp från ingenstans medan Rilakkuma samtidigt har ett blixtlås på ryggen – utan att veta vad som finns innanför!

Om man vill veta mer om nallebjörnen och hans vänner så har vi nederst i artikeln inkluderat en video. Klippet har dock ingen relation till den nya serien som Netflix ska producera.

Läs hela artikeln…
Netflix landar visningsrättigheter till ‘Madam Secretary’

Datum: 19/11/2017 | Inga kommentarer

Streamingtjänsten Netflix har landat ett avtal med det amerikanska tv-nätverket CBS om streamingrättigheterna till den politiska dramaserien ‘Madam Secretary’.

Det skriver webbmediet Deadline.

Serien, där tre säsonger redan rundats av, medan den fjärde säsongen hade premiär i USA i oktober har Téa Leoni (Bad Boys, Fun with Dick and Jane) i huvudrollen som Dr. Elizabeth McCord, som kämpar med att hålla balansen mellan familjeliv och sitt jobb som utrikesminister samt alla de politiska kamper som det jobbet innebär.

Det meddelas inte när ‘Madam Secretary’ blir tillgänglig i Sverige men det nämns att säsong 4 kommer på Netflix under 2018.

Läs hela artikeln…Nyheter på Netflix Sverige (Vecka 45)

Datum: 13/11/2017 | Inga kommentarer

Under förra veckan tillkom 21 nya filmer och serier på Netflix. Se bland annat Alice Through the Looking Glass, Austin Powers: International Man of Mystery, Heavy Weights och LEGO Marvel Super Heroes: Avengers Reassembled!.

Här under hittar du en lista över alla nya titlarna;

Alice Through the Looking Glass
Austin Powers: International Man of Mystery
Beta Test
Blazing Transfer Students
Bon Cop, Bad Cop 2

CJ7
Dinotrux Supercharged
Finding Altamira
Glitter Force Doki Doki
Heavy Weights

Läs hela artikeln…Mer ‘Star Trek: Discovery’ … under 2019

Datum: 12/11/2017 | Inga kommentarer

Den amerikanska tv-stationen CBS, som är producenten bakom ‘Star Trek: Discovery’, tillkännagav nyligen att serien återkommer för en andra säsong.

Streamingtjänsten Netflix har köpt de exklusiva rättigheterna till att visa serien i alla länder utanför USA och därmed kan vi även förvänta oss att se säsong 2 här i Sverige.

Det dröjer dock ett tag innan man kan kasta sig över de nya avsnitten. Den amerikanska median The Hollywood Reporter skriver att man inte förväntar sig att ‘Star Trek: Discovery’ säsong 2 kommer få premiär förrän 2019.

‘Star Trek: Discovery’ visas i Amerika på CBS egna streamingtjänst, där de har upplevt stor medlemsframgång sedan premiären och därför måste förnyelsen tillskrivas framgången i hemlandet och inte så mycket på Netflix.

Läs hela artikeln…