Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix kommer ta bort flera serier i framtiden

Datum: 25/07/2017 | 3 kommentarer

Streamingtjänsten Netflix gör allt för många populära serier och bör ta bort flera av dem i framtiden. Så lyder de anmärkningsvärda orden från Reed Hastings, VD hos Netflix, i en intervju med CNBC till Code Conference.

‘Marco Polo’, ‘Bloodline’, ‘Hemlock Grove’ och ‘The Get Down’ är bara några av de få Netflix-serier, som streamingtjänsten har gett dödsstöten de senaste åren och det kommer att bli många fler enligt Reed Hastings;

– “Vi behöver ta flera chanser att testa flera galna koncept och historier, då vår annulleringsrate sammantaget är alldeles för hög. Genom att ta bort några fler serier, får vi även några som blir helt otroligt populär, som t.ex. ’13 Reasons Why’”, säger Netflix-VDn.

Läs hela artikeln…Nytt på Netflix Sverige (Vecka 29)

Datum: 24/07/2017 | Inga kommentarer

Här under har vi samlat en lista över de nyaste filmerna och serierna på Netflix, däribland Django Unchained, Hotel Transylvania 2, Mr. Holmes, Shooter (S2) och Rectify (S4).

Här under kan du se alla nyheter;

Aditi Mittal: Things They Wouldn’t Let Me Say
Ari Shaffir: Double Negative
Bait
Django Unchained
Fittest on Earth: A Decade of Fitness

Hamlet
Handsome Devil
Hotel Transylvania 2
Houston, We Have a Problem!
Imba Means Sing

Läs hela artikeln…
Netflix har gjort sin första interaktiva serie där tittarna bestämmer handlingen

Datum: 19/07/2017 | Inga kommentarer

Häromdagen hade streamingtjänst Netflix premiären av “Puss in Book: Fångad i en episk berättelse (Mästerkatten i Stövlar: Fångad i en saga) med animation med den välbekanta katten för småbarn.

Första intrycket av ovanstående kan vara att ”ännu” en animationsserie kommit, men denna är speciell: det är nämligen den försa interaktiva serien från Netflix, där tittarna bestämmer hur historien om katter i mästerstövlar ska gå.

I videon nedanför visar Netflix hur det interaktiva innehåller fungerar.

Det interaktiva-innehållet innebär, at man kan se samma serie flera gånger, medan handlingen utspelar sig annorlunda genom hjälp av de val tittarna tar på vägnar av karaktärerna i serien.

Läs hela artikeln…Nya filmer och serier på Netflix i juli

Datum: 19/07/2017 | Inga kommentarer

Det svenska sommarvädret är som vanligt ett blandat nöje. Som tur är har Netflix blivit färdiga med massor av nya filmer och serier, som man kan umgås med under de regniga sommardagarna.

I denna artikel hittar du ett urval av nyheter som får premiär på streamingtjänsten under juli.

Njut av en blandning av Quentin Tarantinos ‘Django Unchained’, Danny Boyles ‘The Beach’, samt animationsfilmen ‘The Good Dinosaur’ från Pixar/Disney och den humorfulla ‘Hotel Transylvania 2’.

Månaden bjuder som vanligt även på nya och exklusiva Netflix-serier som ‘Ozark’ med Jason Bateman och komedin ‘Friends From College’, medan där kommer nya avsnitt av ‘Shooter’ och ‘Degrassi: Next Class’.

Se de kommande filmerna och serierna nedan;

Läs hela artikeln…Nytt på Netflix Sverige (Vecka 28)

Datum: 17/07/2017 | 4 kommentarer

Se vilka nya filmer och serier som har tillkommit på Netflix under den senaste veckan;

Miracles from Heaven
Real Rob
The Candidate
Prom Night
That Girl in Yellow Boots

Amar
Innsaei
Killjoys
West Coast Customs
Skin Wars

Läs hela artikeln…