Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Nytt på Netflix Sverige (Vecka 20)

Datum: 22/05/2017 | Inga kommentarer

Under förra veckan tillkom 18 nya filmer och serier på Netflix. Se bland annat Unbreakable Kimmy Schmidt (S3), Takers, The Legend of Tarzan och Bowie: The Man Who Changed the World.

Här under hittar du en lista över alla nya titlarna;

Blame!
Bowie: The Man Who Changed the World
Emmanuel Macron: Behind the Rise
Gabriel Iglesias: Hot and Fluffy
Gabriel Iglesias: I’m Not Fat… I’m Fluffy

Laerte-se
Lights Out
Lovesong
Sinatra: To Be Frank
Smash: Motorized Mayhem

Läs hela artikeln…Chris Rock i front i fjärde filmen från Adam Sandler; ‘The Week Of’

Datum: 19/05/2017 | Inga kommentarer

Produktionen har ännu inte startat men redan nu har det släppts informatio om den kommande Netflixfilmen med Adam Sandler som har fått namnet ‘The Week Of’.

Komedifilmen kommer naturligtvis ha Adam Sandler i huvudrollen, men denna gång får han en side-kick i form av komikern Chris Rock (Grown Ups, Everybody Hates Chris). De två ska spela föräldrar till ett par unga människor vars bröllop snart närmar sig.

Robert Smigel, som har varit involverad i otaliga projekt med Sandler genom åren sitter i regissörsstolen. Vilket för övrigt är första gången.

Adam Sandler har som tidigare nämnt ingått ett exklusivt avtal med Netflix om att göra fler filmer uteslutande till streamingtjänsten. ‘The Week Of’ är den fjärde filmen av totalt 8 filmer som Sandler ska göra.

Läs hela artikeln…
Netflix arbetar på ny horror-serie baserad på ‘The Haunting of Hill House’

Datum: 17/05/2017 | Inga kommentarer

Det amerikanska mediet The Variety skriver att Netflix är igång med utvecklingen av en ny horor-serie baserad på Shirley Jacksons välkända skräckroman; The Haunting of Hill House från 1959.

Mike Flanagan, som tidigare stått bakom indiehorror-filmerna Hush, Oculus och Ouija: Origin of Evil, har tydligen fått i uppgift att skriva om romanen till en serie på 10 avsnitt.

Serien beskrivs som att vara en modern utgåva av The Haunting of Hill House, som är känd för att vara en av de bästa skräckhistorierna från 20e århundradet.

The Haunting of Hill House erbjuder en tongivande historia som har inspirerat många skräckfilmer och därför är handlingen säkert igenkännande; Fyra ungdomar spenderas sin sommar i ett hyrt hus/herrgård där kort efter inflyttningen uppleverövernaturliga fenomen.

Läs hela artikeln…Nytt på Netflix Sverige (Vecka 19)

Datum: 15/05/2017 | Inga kommentarer

Här under har vi samlat en lista över de nyaste filmerna och serierna på Netflix, däribland Anne With an E, Get Me Roger Stone, Satanic, Mindhorn och Sahara.

Här under kan du se alla nyheter;

All Hail King Julien: Exiled
Anne With an E
Are We Done Yet?
Can Alzheimer’s Be Stopped?
Get Me Roger Stone

Hunter Gatherer
Iceman Reborn
Master of None
Mindhorn
National Bird

Läs hela artikeln…Adam Sandler, Ben Stiller och Dustin Hoffman i ny Netflixfilm

Datum: 12/05/2017 | Inga kommentarer

Streamingtjänsten Netflix har köpt rättigheterna till filmen ‘The Meyerowitz Stories (New and Selected)’ från regissören Noah Baumbach (The Squid and the Whale, Frances Ha)

Det meddelar Netflix i ett pressmeddelande.

‘The Meyerowitz Stories’ har en stjärnspäckad rollista som bland annat innehåller Adam Sandler, Ben Stiller, Dustin Hoffman, Emma Thompson, Elizabeth Marvel (Homeland, House of Cards) och Grace Van Patten (Tramps, Stealing Cars).

Filmen beskrievs vara en generationsöverskridande historia om vuxna syskons kamp för uppmuntran och stöd från deras åldrande pappa.

Det är för övrigt första gången på över 20 år som Ben Stiller och Adam Sandler medverkar i samma film. Senast skedde det i Sandlers genombrottsfilm från 1996; ‘Happy Gilmore’.

Läs hela artikeln…