Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix


Netflix köper 20 kinesiska filmer och serier

Datum: 20/01/2017 | Inga kommentarer

MediaCorp och Netflix har ingått ett samarbete, som kommer ge 20 kinesiskspråkiga filmer och serier till streamingtjänsten, däribland Sverige.

Det skriver The Hollywood Reporter.

Bland de kommande titlarna är The Little Nyonya, The Golden Path, The Dream Job och The Truth Seekers, som alla kommer kunna ses på Netflix Sverige i löpet av 2017.

“Urvalet på Netflix växer varje dag och vi är glada för att kunna lägga till dessa originaldraman från MediaCorp till streamingtjänsten. Dessa populära shower kommer nu kunna hitta en ny publik över hela världen vilket gör Netflix till en internettjänst som har något för alla,” säger Jessica Lee, VP Communications, Netflix Asia.

Läs hela artikeln…Sylvester Stallone är redo för kamp i Ultimate Beastmaster

Datum: 18/01/2017 | Inga kommentarer

Det har nyligen meddelats att Sylvester Stallones gameshow Ultimate Beastmaster får premiär på Netflix Sverige den 24. februari.

Nedanför kan man se ett klipp från showen med Sylvester Stallone.

I Ultimate Beastmaster kommer 108 utövare kämpa mot varandra i fysiskt och uthållighetsmässigt krävande utmaningar med hopp om att vinna tävlingen och bli korad till The Beast och till sist The Ultimate Beastmaster.

Som det kan ses i klippet nedanför så kommer tävlingarna vara liknande de som förekommer i Wipeout, Ninja Warrior och Fear Factor, där deltagarna ska ta sig igenom en hinderbana. Ultimate Beastmaster omtalas dock som en actionfylld och revolutionerande show, så det kommer nog bjudas på nya svettiga utmaningar som inte har setts förr.

Läs hela artikeln…
Nytt på Netflix Sverige (Vecka 2)

Datum: 16/01/2017 | Inga kommentarer

Varje vecka kommer det nya filmer och serier på Netflix Sverige och under den senaste veckan har följande titlar lagts till:

A Series of Unfortunate Events
Berlin Calling
Casablancas: The Man Who Loved Women
Clinical
Estar o no estar

Favorite Son
Happily Married
Hostage to the Devil
How to Get Away with Murder
Jim Gaffigan: Cinco

Läs hela artikeln…Netflix ger upp Marco Polo

Datum: 13/01/2017 | Inga kommentarer

Den berömda upptäcktsresanden Marco Polo har varit ute på sitt sista äventyr då Netflix har beslutat sig för att droppa serien efter två säsonger.

Det bekräftar streamingtjänsten för det amerikanska mediet Deadline.

Marco Polo hade premiär på Netflix under 2014 där den skapade mycket uppmärksamhet på grund av seriens höga budget och historia. Därför blev serien förnyad med ytterligare en säsong som dock inte förmådde att skapa det stora uppseendet vid premiären. Därför har Netflix valt att inte göra en tredje säsong.

“Vi vill gärna tacka våra partners på Marco Polo, allt från skådespelarna vars prestationer var i världsklass till de engagerade producenterna, inkluderat John Fusco, Dan Minahan, Patrick Macmanus, som la ner hjärta och själ i serien, samt självklart Harvey, David och våra vänner på TWC (The Weinstein Co.), som var våra samarbetspartners från början till slut,” säger Cindy Holland, Netflix VP of Original Content.

Läs hela artikeln…Luke Cage utdelar flera slag

Datum: 11/01/2017 | Inga kommentarer

Streamingtjänsten Netflix har meddelat att Marvel-superhjälten Luke Cage återkommer i en säsong 2.

Det bekräftar Netflix på Twitter.

Det finns ännu nget premiärdatum, men som det ses i det korta klippet nedan så kommer den snart dyka upp på Netflix.

Förutom Luke Cage säsong 2 så finns det massa nya seriepremiärer att se fram emot för superhjälte-fans; Iron Fist säsong 1, Daredevil säsong 3, Jessica Jones säsong 2, The Punisher säsong 1, samt The Defenders, där Luke Cage, Jessica Jones, Daredevil och Iron Fist uppträder i samma serie, och alla får premiär på Netflix under 2017.

I serien följer man den tidigare straffången Luke Cage som efter ett misslyckat experiment får superkrafter vilket omintetgör hans planer om att leva ett stilla liv i Harlem, New York då han plötsligt är tvungen att använda sina superkrafter för att bekämpa brottslingarna i stadsdelen – och därmed konfrontera sitt mörka förflutna.

Läs hela artikeln…